Despre noi

Ansamblul Ambiance Residence din Pipera are la bază scopul de a oferi condiții de trai superioare pentru viitorii proprietari prin satisfacerea celor mai stricte cerințe ale acestora. De la confortul sporit oferit de sistemul Smart Home până la arhitectura modernă, dotările de ultimă generație si zona cu locații premium, fiecare apartament respectă întocmai cele mai înalte standarde de calitate de pe piață.

0123456789001234567890MINUTE CU MASINAAeroportul International Henri Coanda
01234567890MINUTE CU MASINAParcul Herastrau
01234567890MINUTE CU MASINACentrul Medical Ponderas
01234567890MINUTE CU MASINAScoli si gradinite

Ambiance Residence

Ambiance Residence

Ambiance Residence este un proiect residential care a luat nastere in 2019 din dorinta de a oferi clientilor apartamente construite cu materiale de cea mai buna calitate la preturi accesibile. Localizat pe Bulevardul Pipera, la trecerea din Zona Aviatiei in Voluntari, cu deschidere catre Aviatiei Business, ofera acces rapid si usor catre autostrada, scoli, gradinite, parcuri, lacuri, paduri si zone verzi.

PARCARE PE 2 NIVELURI

COMPLEX SECURIZAT

USI BLINDATE

SISTEM SMART HOME

FINISAJE PREMIUM

CONSUM REDUS DE ENERGIE

Fiind un proiect cu continuitate, Faza 1 finalizata in 2021, Faza 2 in constructie si Faza 3 in proiectare, dorim sa devenim un aliat puternic pentru clientii in cautarea viitoarelor  locuinte.
In Faza 1 avem 120 de apartamente dispuse in 2 blocuri cu o fatada moderna, inspirata din valurile marii, cu luciul balcoanelor din sticla securizata si o coloristica monocroma care ne-a scos in evidenta printre celelate proiecte.
Din respect pentru clienti am folosit doar dotari si finisaje Premium, de la compartimentari cu caramida Porotherm, Incalzire in pardoseala Valrom, Centrala termica Vaillant 24KW, Sistem Aer Conditionat Gree, Tamplarie Salamander cu geam Tripan 6 camere, gresie portelanata rectificata import Italia, usi blindate Piacentini si un sistem Smart Home care va ofera controlul absolut al proprietatii, acestea sunt doar cateva din dotarile de care se bucura si pe care le apreciaza acum clientii nostri.

In Faza 2 construim alte 2 blocuri/141 de apartamente si continuam acest tipar al calitatii cu care ne-am obisnuit clientii. Aici am ales un design al fatadei mai minimalist, cu o coloristica calda, organica, riflaje verticale, balcoane generoase si compartimentari la fel de utile.

Pentru Faza 3 inca nu dezvaluim secretul designului, dar credeti-ne, veti fi placut impresionati!

Succesul inregistrat pana acum ne da increderea sa continuam sa construim pentru clientii nostri.

FACILITATIParcare dispusa pe 2 niveluri

FACILITATIComplex securizat

FACILITATIConsum Redus de Energie

FACILITATISistem Smart Home – control prin aplicatie

FACILITATIFinisaje Premium

FACILITATICentrale Vaillant

FACILTIATIIncalzire prin pardoseala

FACILITATIUsi Blindate cu senzor de securitate

Programeaza o intalnire

Programeaza o intalnire

https://www.ambianceresidence.ro/wp-content/uploads/2021/09/alogo.png
Bd. Pipera nr. 1-VIII
office@ambianceresidence.ro

Follow us:

INSTAGRAM
CALL US

Ansamblul Ambiance Residence din Pipera are la bază scopul de a oferi condiții de trai superioare pentru viitorii proprietari prin satisfacerea celor mai stricte cerințe ale acestora.

Imaginile de pe acest site sunt cu titlu de prezentare si nu atrag responsabilitatea dezvoltatorului.

© Ambiance Residence